Școala Betania

Școala Primară Creștină clasele 0 – IV

Una dintre cele mai mari binecuvântări pe care le avem de la Dumnezeu sunt copiii, iar cea mai înțeleaptă investiție este
în educația creștină a acestora.

Comunitatea creștină evanghelică din Sibiu vine în sprijinul dumneavoastră, oferindu-vă o școală modernă, într-o ambianță plăcută și cu valori sănătoase. Prin harul și ajutorul lui Dumnezeu, începând cu toamna anului 2022, în incinta Bisericii Creștine Biruința s-a deschis Școala Primară cu clasele 0 – IV, structura Betania.

De ce Școală Creștină?

1

Împărtășirea valorilor creștine

Prin înființarea Școlii Primare creștine ne dorim să contribuim la formarea următoarelor generații prin oferirea de acces la activități educaționale de calitate, într-un mediu primitor, care promovează spiritul creștin, moral și etic al copilului.

2

Predarea învățăturilor Biblice

În Școala primară creștină respectăm programa școlară, la care adăugăm integrare biblică, materiile predate fiind raportate la Cuvântul lui Dumnezeu. Copiii din școlile creștine sunt adesea familiarizați cu povestirile biblice de mici, iar
principiile creștine devin parte din viziunea lor asupra lumii. Având aceste informații ei pot absolvi școala creștină cu o mai bună înțelegere a lumii din jurul lor, raportând-o la Cuvântul lui Dumnezeu.

3

Dezvoltarea caracterului creștin

Convingerile fundamentale ale unei școli creștine includ dezvoltarea caracterului, prin dobândirea principiilor morale și etice insuflate de Evanghelie. Școala creștină integrează în cadrul cursurilor oportunități de slujire, precum și oportunități de dezvoltare spirituală și socială. Copilul va fi încurajat să îmbine înțelepciunea și cunoștințele din curriculum, pentru formarea unui caracter frumos.

4

Promovarea unui mediu sigur și sănătos

Suntem conștienți de pericolele noilor ideologii de viață promovate în ultimii ani în România, de aceea ne dorim să oferim copiilor un mediu sigur și sănătos în care să cunoască adevărul, să fie feriți de bullying și filozofii anti creștine. Comunitatea creștină se bazează pe tratarea celorlalți conform Legii de Aur din Biblie: “Tot ce voiți să vă facă vouă oamenii, faceți-le și voi la fel.” (Matei 7:12)

5

Oferirea unui model pozitiv din partea educatorilor

Selecția învățătorilor se face pe baza avizului cultului neoprotestant, a caracterului și a performanțelor din cadrul învățământului. Învățătorii modelează și demonstrează în mod deschis principiile creștine, astfel încât copilul să învețe de
la o vârstă fragedă cum să-și practice credința.

Imagini proiect

DONEAZĂ

“Educația este cea mai puternică armă pe care voi o puteți folosi pentru a schimba lumea.” – Nelson Mandela

Acest proiect nu poate continua fără ajutorul tău. Investește și tu în educația creștină a copiilor!