Despre noi

Despre Liceul Betania

Liceul Teologic Baptist “Betania” Sibiu a luat fiinţă in anul 1993 ca liceu de stat, reprezentând comunitatea evanghelică neo-protestantă din judeţul Sibiu. Acesta a funcţionat anterior în alte două locaţii: Liceul de Construcţii şi Prelucrare a Lemnului ,,Avram Iancu”, respectiv Biserica Baptistă ,,Betania”, Sibiu.

Până în prezent Liceul Teologic Baptist „Betania” a avut 3 directori: Virgil Bala până în 1997, Florescu Florin până în 2010, Ordean Mihai până in prezent..

Începând cu anul şcolar 1996-1997, Liceul s-a mutat in actuala locaţie, un corp al Grădiniţei cu program prelungit nr.42, Str. N. Iorga nr. 53B. Odată cu anul şcolar 2010-2011, Liceul Teologic Baptist „Betania” a fost arondat din punct de vedere administrativ Liceului Teoretic „Constantin Noica” fără a-şi pierde specificul, clădirea şi viziunea. (actulamente functionează ca structură a liceului mai sus mentionat).

Declaraţia de misiune a şcolii: Liceul nostru urmăreşte să ofere societăţii, familiei şi lucrării lui Dumnezeu o generaţie de tineri cu o cultură generală solidă, precum şi cu o gândire şi o morală bazată pe Sfanta Scriptură.

Profesorii Nostri

Radu Cimpean
Coordonator Structura
Samuel Bratu
Prof. Geografie
Oana Trinbitas
Prof. Limba Engleza
Emil Botis
Prof. Istorie

De ce să alegi liceul nostru?

0

O educaţie creştină, un mediu primitor

Concepţia creştină despre lume şi viaţă este la baza predării tuturor materiilor

0

Atenţie pentru fiecare elev

Aici ne concentrăm pe dezvoltarea întregii personalități – minte, trup, suflet şi emoții